marți, 8 noiembrie 2016

Cod cor ingrijitor cladiri

Coduri COR pentru toate ocupatiile. Fisa postului Agent Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport. Ingrijitor cladiri - Cod COR 5153- Detalii.

Administratorii de cladiri au grija de imobilele de locuit, hoteluri, birouri, biserici si alte cladiri si mentin ordinea si . Fisa postului Ingrijitor Cladiri - model standard complex Rubinian. Codul COR anterior republicarii din august 20a fost 914101. PERSONAL DE SUPRAVEGHERE, INCLUSIV PENTRU ACTIVITATI DE CURATENIE SI INTRETINERE IN BIROURI, HOTELURI SI ALTE INSTITUTII.

Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa . Ingrijitor cladiri - modificare cod COR Buna ziua. Un angajat care are functia Ingrijitor cladiri, angajat in 20cand Codul COR 9141nu . Ingrijitor cladiri (Subgrupa majora 5 Grupa minora 51 Grupa de baza 5153) Nivelul de instruire: (studii medii)lncheiere contract de munca ingrijitor asociatie. Dec 2015Cod COR Pagina postăriOct 2013Muncitor necalificat care se ocupa cu curatenia intr-o. Ian 2012Ce responsabilitati are o femeie de serviciu?


Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, Județul Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de . Supraveghetorii de cladiri si gospodarii coordoneaza, programeaza si supravegheaza activitatea persoanelor care fac curatenie si a altor categorii de personal . Unde s-ar incadra oamenii de serviciu angajati sa faca curatenie in cladirile de locuinte (blocuri).

Eu la muncitori necalificati in codul cor am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare