marți, 8 noiembrie 2016

Refulare sifon pardoseala

Noile sifoane de pardoseala preiau doar apa de pe suprafata . Daca observati ca una din ele refuleaza, sau se strange apa pe pardoseala baii, e clar ca este nevoie de . Am o problema cu refularea apei prin sifonul din pardoseala.

Locuiesc intr-o casa mai veche (1950),dar baia unde se produce fenomenul are . Vorbim desigur despre un sifon pardoseala, cel care colecteaza. Aşadar, se poate produce inundarea instalaţiei de canalizare şi refularea. Mai mult, c�nd deschid robinetul la chiuvetă, apa refulează prin scurgerea de la cadă.

HL70-302 Catalog Clapete antiretur Receptor pt. HL70G, Catalog Clapete antiretur Receptor pt. Pivniţă închizătoare de refulare, Sifon de pardoseală ca şi HLcu suport şi grătar din fontă carosabil până la 5t. Problema mea a fost ca refula scurgerea din podea cand dadeam drumu la apa din.


Instalator, bun specialist in desfundari, desfund canalizarea din bucatarie sau baie. Desfundare: WC, scaun de toaleta, sifon de pardoseala. De la sifonul de pardoseala pleaca tevi spre lavoar si vas WC.


Daca refuleaza si lavoarul si cada, e clar ca s-a infundat pe traseul sifon- . Evitarea aspirării apei din garda hidraulică a sifonului chiuvetei este datorată existenţei conductei de ventilare.

Aceasta conductă are două porţiuni – una notata . O să repare sifonul cum a chituit și cada, iar noi o să îmbătrânim cu nervii. Desfundare WC; Desfundare chiuvete; Desfundarea conductei de colectare a baii – atunci cand apa din chiuveta sau cada refuleaza in sifonul de pardoseala .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare