vineri, 11 noiembrie 2016

Trimite fax de pe calculator

Scrii un document in word si apoi sa il trimiti direct fax. Vreo optiune in word sau un soft ceva? Aug 2004Mai multe rezultate de la forum. Scanarea şi trimiterea unui document ca fax de pe un calculator.


Pagini similareScanarea şi trimiterea unui document ca fax de pe un calculator folosind aplicaţiile. Software-ul PC-FAX poate trimite documente prin fax doar în alb şi negru. Puteţi trimite un fişier imagine ca fax de pe calculatorul dvs. Faceţi clic pe link-ul de mai jos pentru . Ai calculator și conexiune la internet ? Atunci poți trimite și primi faxuri ! Fax online - Trimiteți și primiți faxuri online - software-ul gratuit de fax pentru a trimite faxuri on-line. Aveţi mai multe opţiuni pentru a trimite faxuri.


Puteţi folosi doar opţiunea cea mai potrivită pentru dvs. Trimiteţi faxuri mai repede, mai uşor, mai fiabil şi mai ieftin. Dacă trebuie să trimiteţi faxuri imediat şi nu aveţi acces la niciun calculator, puteţi trimite un fax direct de pe telefonul dvs. Program de trimis FAX de pe PC - Salut, sper sa fie bine unde deschid acest post.


Aug 2006Cum pot trimite un fax cu ajutorul calculatorului? Iul 2003Mai multe rezultate de la forum. Cum se poate trimite sau primi un fax prin intermediul TM-IP56în.


Pagini similarePasul Pentru a trimite un fax prin intermediul programului integrat în windows, trebuie să instalaţi mai întâi serviciile Fax. Trimite Fax via Internet GRATIS - Stiri AFACERI - forum afaceri, portal de afaceri, oportunitati de afaceri, idei de afaceri, afaceri de succes, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare