vineri, 25 noiembrie 2016

Ce inseamna wc

In final dupa ce acestia au cantarit ce ar putea sa insemne aceste 2 . WC nu vine de la Water Closet ci de la povesti rasiste, chiar sunt curios unde ai auzit povestea . Ce inseamna ''benzinaria'' pentru soferi ?

Apr 2015Set WC monobloc sau cu rezervor suspendat? Ian 2011Mai multe rezultate de la forum. Pagini similarestiu ca inseamna toaleta, dar de la ce vin literele?


Definitie veceu - afla ce inseamna veceu si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.

Indiferent de cum denumim acest loc, W. Ce inseamna sa visezi Despre cele ce se spun în vis şi care se întîmplă. Stie cineva care sunt cuvintele intregi la prescurtarea w. Cred că era GREU să cauţi pe net :)) Persoană foarte importantă; vedetă. Atunci cand visezi un WC mai ales daca el este plin inseamna ca vei avea bani multi . O expresie studenteasca bantuie tavernele romanesti ratacite prin nametii indiferenti ai iernii.


Dacă folosiți website-ul Cersanit înseamnă că sunteți de acord să utilizați. Dacă este prin podea – alegeți versiunea de WC cu evacuare verticală; Dacă .

Astazi este Ziua Mondiala a WC-urilor, asa cum a decretat. Vocabular pentru romana si engleza. Definitii dictionar, explicatii, linkuri pentru wc.


Explicatii pentru visul toaleta, vezi ce reprezinta daca ai visat toaleta. Semnificatia visului toaleta, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce reprezinta visul toaleta . Rata de penetrare a internetului în mediul rural a ajuns la şi este pe locul doi al utilităţilor folosite după curentul electric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare