joi, 10 noiembrie 2016

Cros construct

Crosconstruct este specializata in containere de toate tipurile, vanzari si inchirieri containere, consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de transport. Inchiriere si vanzare de containere maritime si de locuit Terminal. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Vanzare, inchiriere, transport containere. Terminal de containere (manipulare, depozitare). CROS CONSTRUCT SRL - CUI 139153- Toate datele firmei!


Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

Firma CROS CONSTRUCT SRL, Sediu Bucureşti B-dul Basarabia 256Închiriere, vânzare containere Transport containerizat; Transport containerizat Închiriere, . CROS CONSTRUCT SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania.

Principalul obiect de activitate este vânzarea, închirierea, repararea, modificarea . Inchiriere, vanzare containere Terminal containere Transport auto Camioane cu macara Camioane pentru transportul containerelor. Vezi de locuri de munca in cros+construct disponibile chiar acum pe BestJobs. Descoperiti produse de la Cros Construct: containere maritime birou, Bucuresti - Oferta vanzare. Contactati firma pentru mai multe detalii. Numele complet: Cros Construct SRL.


Statut: Nelistată Forma Legală: Societate cu raspundere limitata. Cros Construct SRL, Şoseaua Berceni Nr. DESTINAȚII INTERNAȚIONALE, PE CARE CROS CONSTRUCT SE EFECTUEAZĂ SERVICIILE DE TRANSPORT .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare