luni, 21 noiembrie 2016

Fogger apicol pret

Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Functioneaza cu Butelie gaz butan (inclusa in pret).

Functioneaza cu Butelie gaz butan (nu este inclusa in pret). Fogger importat in Romania de Stuparul. B, 1024x5- vizualizat 17ori. Răspuns #: Noiembrie 1 201 11:12:p.

Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger. Furetto original Furetto este un aparat apicol pentru tratamente anti Varroa. Se foloseste cu ulei de parafina si medicamente care contin substanta activa . Apicultura si stuparit in Romania, apicultura, albine, miere.


Un fogger dintre cele care sau ce folositi cei mai multi, care ar fi cel mai . Cu serpentina din fier la pretul de 2lei Cu serpentina din INOX la pretul de 2lei Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Distribuitor de Echipamente si Accesorii Apicole - Producator Hrana Albine, Miere si Derivate Apicole, Biostimulatori si Suplimente hidrosolubile de uz apicol, .

Comercializam echipamente si utilaje apicole din import si recipiente din pet pentru miere in. Preţurile sunt în RON şi conţine TVA. Fogger de uz apicol pentru tratamentul anti Varroa. Functioneaza cu butelia de butan inclusa in pret. Foggerul apicol aduce multa viteza in efectuarea tratamentului antivaroa si.


FOGGER VITA DM - -aparat uz apicol pentru tratare stupilor împotriva varozei Pentru a trata albinele împotriva. Sanatate la superlativ cu miere, polen, propolis, pastura si alte produse apicole. Comercializam utilaje apicole de cea mai buna calitate din import.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare