vineri, 18 noiembrie 2016

Panza de iuta la metru

Panza de sac se vinde la metru, are latimea de 1. Cu ajutorul panzei de iuta puteti sa obtineti decorul ideal pentru o nunta . Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm, mm, Fire, Franghii de mm, mm si mm, Franghii de mm, mm, .

Rola panza de sac colorata, diferite culori empty. Pretul afisat este valabil pentru un metru. PLASA IUTA 6CMX3M la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Plase intretinere plante.

Panza de iuta grunduita (la sul - 1x10m). Aceasta panza este foarte indicata pentru picturi pe suprafete mari. Pretul afisat este pentru metru liniar. Ce se poate face din pânză de sac?


Panza tesuta groasa de sac , amestec de canepa si bumbac , panza veche. Culori: alb, galben, maro, mov, nature, orange, rosu, verde. Pretul este pentru m cu latimea de cm.


Doresti sa fii la curent cu toate ofertele ? Panza de sac, iuta 1, biodegradabila, higroscopica.

Latimea materialului este de 1cm. Panza de sac din iuta, de calitate. Iuta de obicei se foloseste pentru diverse decoratiuni.


Se pot face naproane, fete de perna, diverse ornamete, fete de masa. Găsește și salvează idei despre Pânză de sac pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii. Globuri de Craciun si pandantive din iută și pânză groasă de sac (30) . Dacă vă aflaţi în nevoie de înaltă calitate şi confortabil iuta pânză groasă de sac.


Materiale textile - panza de iuta brodata cu fir matase latime: 1. Descriere; Recenzii (0); Preturile sunt afisate pe metru liniar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare