joi, 24 noiembrie 2016

Raie auriculara iepuri

Un iepure care scutura capul frecvent sau se zgarie singur in interiorul urechilor sufera cu siguranta de o infectie la ureche. Adresati-va unui medic veterinar . Raie auriculara Am fost la tara zilele trecute si am observat ca iepurasii mei au facut raie auriculara.

Am citit tot ce se poate pe acest forum . Ian 2014Raia auriculara la iepuroaica cu pui - Pagina postăriApr 2013Raia auricularapostăriOct 2012raia auriculara,cum scap,odata si pt totdeauna de ea? Raia auriculara si otita - Ingrijirea urechilor la iepuri,rh:iepuri. Farmacia mea - AlinaBar,rh:alinabar.

Dexogen pt raia auriculara - Iepuri-MEDICAMENTATIE - vlad2rh:vlad27. Cele porunci ale prevenirii imbolnavirilor - Pagina rh:iepuri. Scabia (raia) si Dermatomicoza la iepuri,rh:iepuri. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Raia auriculara - descriere, simptome, prevenire si tratament. Foarte răspandită la iepurii tineri si adulţi, indiferent de rasă, este rinita. La iepuri există şi râie localizată în jurul buzelor, pe obraz, la baza urechilor , cu . Afecteaza reproducatorii si iepurii la sfârsitul perioadei ue insrasârc Se raspândeste foarte repede în efectivele de iepuri.


Subiect: TRATAMENTE IEPURI Sam Apr 2 2011:pm.

Raia Auriculara, afectiune parazitara comuna, intalnita frecvent la puii de caine sau pisica, cu varsta de pana la un an. Toti cred ca ne intrebam de ce se imbolnavesc iepurii. Raia sau infectiile micotice pot produce inflamatii ale urechii externe. Aproape intodeauna se constata existenta bacteriilor ca agenti patogeni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare