luni, 21 noiembrie 2016

Motor flush pareri

Pe langa revizia normala, vreau sa-i fac si motor flush (curatare interior inainte de schimb ulei). Cei de la service Renault au zis ca nu au aditiv . Am citit cate ceva despre asa numita spalare a motorului, interioara si.

Daca a folosit cineva mai demult sau recent, pareri obiective pro si . As vrea sa aflu recomandari si pareri explicate despre Flush Engine. Bmw 520i , an 20,1CP, benzina , 20km. Decontaminare motor inainte de schimbul de ulei.

Iun 2016Ulei Lukoil 5WBun Sau Nu? Spalat motor pe interior - Motoare pe benzina - vwForum. Pagini similaremai 20- postări - ‎autoriProblema este la un passat din cu motor T caruia i s-a. Curatare Motor - Motoare pe benzinapostăriIul 2008Ajutor, mi-a bufnit uleiul din motor! Spalat motor pe dinauntru - Discutii GeneralepostăriMai 2005Mai multe rezultate de la vwforum.


Ce parere aveti despre engine Flush - Service si intretinere. Aditivul Liqui Moly „Motor Flush” este compus dintrun complex special de aditivi şi substanţă portantă având capacitatea de dizolvare a nămolului şi lacurilor. Substantele si tratamentele de acest gen pentru motor poarta in Romania denumiri precum Engine Flush si au chiar si un echivalent pentru . Pagina - Tutorial engine flush si schimbare de filtru+ulei de motor - Pagina 8.

Ai mai postat tu si in alta parte. Aditivul „Motor Flush” este compus dintrun complex special de aditivi si substanta portanta avand capacitatea de dizolvare a namolului si . Cumpara Solutie spalare motor Motor Flush Liqui Moly, 3ml online de la eMAG la pret avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare