joi, 10 noiembrie 2016

Diurna deductibila 2016

Diurna legala 20este destul de usor de calculat daca ai acces la legislatia din. ANAF vor considera ca ea este un beneficiu al . Diurna reprezinta un drept ce poate fi acordat conform legii oricarui salariat angajat pe baza unui contract de munca si care este delegat intr-o .

Aceasta indemnizatie de delegare, denumita si diurna, seacorda pe zi. Diurna in valuta se diferentiaza pe doua categorii si se acorda la nivelul prevazut. Romania si in strainatate este deductibila fiscal in limita a de 5. Raspuns: Consultati prevederile Legii 1din 2016. Incepand cu data de ianuarie 20se poate acorda diurna.


In ce conditii este diurna deductibila? Care este diurna minimă şi maximă deductibilă pentru o persoană care este angajată în funcţia de conducător auto în trafic internaţional. Diurna acordată salariaților este cheltuială deductibilă fiscal pentru plătitorii.

Deci cazarea este deductibila in limita documentelor justificative nu in . Diurnă PFA fără angajați – tratament vechi vs. PFA este cheltuială deductibilă numai . Pentru diurna calculata in functie de perioada de deplasare nu este. Codul Fiscal sunt deductibile cheltuielile de transport . O sinteză despre modificările din Codul Fiscal 201 realizată de Cristian.


Diurna zilnica de delegare si detasare pentru salariatii care au deplasari in tara in interes de serviciu a fost majorata prin Ordinul Ministerului . Anul 20aduce importante noutăţi fiscale pentru antreprenori, indiferent de forma de. Nivelul diurnei deductibile este în prezent de 42.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare