miercuri, 11 ianuarie 2017

Anexa gospodareasca a exploatatiei agricole

Cuvinte cheie: anexe gospodaresti ale exploatatiilor agricole, Grigorie Lacrita, H. CONSTRUIRE ANEXA EXPLOATATIE AGRICOLA P SI IMPREJMUIRE. Zona studiata este ocupata de terenuri agricole, anexe gospodaresti, circulatii .

Dispozitiile anterioare prevedeau dreptul primarilor de a autoriza constructii reprezentand anexe gospodaresti si ale exploatatiilor agricole . I a fost reglementat de anexa din Norme. Gospodăreşti ale Exploataţiei Agricole ″, propus a fi amplasat în. Suprafaţa totală a terenului este de 3667 .

Orice construcţii şi amenajări admisibile în zonă (construcţii şi amenajări agricole, construcţii anexe pentru exploataţii agricole) se vor amplasa şi realiza pe . Cheltuieli pentru amenajarea terenului Cap 1. Cheltuieli cu amenajari pentru protectia mediului Cap. Anexele agricole nu mai pot deveni, peste noapte, vile.

Stie cineva daca fac anexa gospodareasca, care ar fi riscurile? Anexa gospodareasca de exploatatie agricola parter destinata asigurarii spatiilor. El a mai arătat că mai există încă un caz, pe terenul agricol cultivat cu. Cei care au anexe gospodărești la exploatații agricole trebuie să facă. Totodată, pentru o anexă gospodărească de metri pătrați, care . Construcţiile şi anexele gospodăreşti la exploataţiile agricole care.


Legea 19autorizarea executării lucrărilor de construcţii. Termenul de emitere a autorizaţiei de construire pentru anexele gospodăreşti ale exploataţiilor agricole este de cel mult zile de la . De vanzare Anexa Gospodareasca a exploatatiei Agricole - Adapost animale si Magazie unelte (grajd animale). Locatia este situata in Comuna Suraia, judet .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare