luni, 30 ianuarie 2017

Iuvas pentru copii

Pagini similareFemei; Barbati; Copii; Bebeluși. Nu uitaţi că îmbrăcămintea bebeluşului trebuie să fie uşoară şi aerisită. Intreprinderea IUVAS este specializata in confectionarea produselor.

Am intrat sa achixitionez citeva modele pentru copii si domnisoarele con. Iuvas added new photos to the albuPijama pentru copii. IUVAS este specializată în confecţionarea produselor din tricot ,care corespund cerinţelor de calitate ,cît şi celor mai noi . Fabrica Iuvas a început producerea cu două maşini de cusut şi trei angajaţi,.

Tricotajele IUVAS sunt destinate tuturor: femei, bărbaţi şi copii. Compania MAICOM produce si comercializeaza confectii din tricot, haine pentru barbati, femei, copii. Vasconi produce si comercializeaza produse vestimentare pentru barbati, femei si copii.


Chişinău, Articole din tricotaj, Tricotaj pentru sport, Lenjerie de corp din tricotaj, Tricotaj pentru copii, Tricotaj. De pe mai, Iuvas lansează în premieră o colecţie de haine pentru bebeluşi. Fetiţele şi băieţeii cu vârste cuprinse între şi de luni pot . Iuvas este un brand autohton prezent din 19pe piata articolelor.


Deși are o istorie de aproape ani pe piața articolelor vestimentare pentru copii și maturi, cu hăinuțe pentru bebeluși Iuvas a venit abia în . Timpul zboară repede și iată că a venit ziua, când copilul dvs.

Magazine de haine pentru copii fabricate în Turcia. IUVAS Ziua internationala a copiilor. Fabrica „Iuvas” a început producerea cu două maşini de cusut şi trei angajaţi, pentru ca azi să.


Tricotajele „Iuvas” sunt destinate tuturor: femei, bărbaţi şi copii. Așa arată inscripția pe un body pentru copii pe care Andrei Boico vrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare