joi, 26 ianuarie 2017

Bolero blana

Vesta cu snur din satin; Bolero; Capa; Haina blana; Sacou. Bolero capa elegant negru din blana 6282N, model din colectia La Femme 2016. Boleroul are guler si se inchide cu .

Bolero din blană artificială moale, cu mâneci scurte, cu nasturi faţetaţi în partea de sus. Bolero alb elegant capa din blana 6282A, model din colectia de bolerouri dama La Femme, toamna-iarna 2013. Bolero din blana artificiala, captusit cu . Alege din oferte pentru bolero blana.

Bolero blana - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Alege din oferte pentru bolero de blana ieftin. Bolero de blana ieftin - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Bolero negru din blana este o piesa vestimentara ce completeaza perfect o tinuta eleganta. Bolero-ul este accesorizat cu lant auriu si se inchide cu brosa din . Bolero clasic de toamna-iarna, realizat din blana sintetica cu model deosebit in tesatura, nuanță marsala, căptușeală subțire cu aspect satinat, dispune de . Haina eleganta pentru femei din blana naturala de miel merinos si blana naturala de vulpe polara. Partea exterioara a acestei haine este alcatuita din piele . Jacheta-bolerou din blanita neagra, foarte moale si placuta, captusita cu satin negru.

Se inchide cu brida si un nasture mare, decorativ. Paltoane de blană la prețuri foarte bune. Paltoane de blană naturală și paltoane de blană artificială.


Propunem o varietate mare de paltoane de blană de . Palton de damă scurt din blană naturală. Bolero de damă din piele naturală. Casa de Blanuri MG, va prezinta cea mai noua colectie de blanuri, din blana naturala, haine de blana pentru femei si haine de blana pentru barbati, produse de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare