joi, 19 ianuarie 2017

Spalatorie auto sebes

O nouă spălătorie auto, cu aparat de autoservire, s-a deschis recent în. La Sebes este ce-a mai moderna spalatorie automata, cu intrari. Spalatorie auto profesionala - ADI Marius TOP SRL va ofera servicii complete de intretinere si.

See photo from visitors to Spalatorie AUTO (car wash). Aceasta pagina este disponibila pentru o SINGURA Spalatorie Auto din Orasul selectat. Compară companiile in location SEBEŞ: KROMATIC, RED CAR WASH, BROTAC S. Augustin Bena Nr 1 5158Sebeș.

Vulcanizare cu spalatorie auto pentru camioane si autoturisme de inchiriat in Sebes judetul Alba, construite in anul 2014.

De asta au parte şoferii ce aleg spălătoria noastra. Personal pentru spalatorie auto cu sau fara experienta, dar experienta in. Sebes, judet Alba Adaugat de pe telefon La 14:0 decembrie 201 Numar anunt: . Spalatorie Auto si de Covoare angajam spalator auto, cu sau fara. Sebes, judet Alba Adaugat La 19:4 decembrie 201 Numar anunt: 109698858 . Angajez cu 14lei in mana personal in spalatorie auto. Locuri de munca Soferi - Servicii auto - Curierat.


Personal spalatorie auto, se cere seriozitate, nu se cere experienta doar dorinta de munca. Se ofera salariu atractiv plus bonusuri in functie de . Spalatoria se afla in drumul Petrestiului in curte cu depozitul de . Spalatorie Auto Cu în Alba Iulia OLX. Serviciile de spalatorie tapiserii auto le desfasuram la sediul companiei noastre. Tarifele pentru spalare tapiserie auto in Alba Iulia, Sebes, Cugir, Aiu sunt . POINT Romania vine în întâmpinarea clienților care doresc să investeasacă într-o spalatorie auto automata cu fise (self-service), uneori numită și spalatorie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare