miercuri, 11 ianuarie 2017

Auchan cluj

Auchan Pitesti Bradu va asteapta la prezentarea de moda in extenso. Razvan Siu 2017-03-02T08:19:25+02:00 . Selecteaza Judet, Bucuresti, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Cluj . Cele mai bune oferte din catalog Auchan in Cluj-Napoca: descopera toate produsele in oferta, promotiile Auchan si ofertele speciale. Telefon, program de lucru, adresa, catalog Auchan Cluj-Napoca – Iulius Mall.


Program Paste, Craciun, Sarbatori. Oferte si promotii la electrocasnice, electronice .

Ai oferte la bauturi, sucuri, spirtoase si bauturi fine la Auchan bulevardul Muncii, Cluj. Nu rata promotiile la delicatese si specialitati gustoase la Auchan. Preparate sanatoase si gustoase, disponibile la Auchan Alexandru Vaida Voievo Cluj. Ai promotii de neratat la Auchan Alexandru Vaida Voievo Cluj la. Iulius Mall Cluj a pregătit un program special de sărbători, pentru ca toți clienții să se bucure de cumpărături și să se recreeze.


Vezi programul de Crăciun și Revelion la Iulius Mall, Vivo, Auchan, Carrefour și Lidl. Locuri de munca pentru orice nivel de cariera si experienta in Cluj. Joburi in orice domeniu de la marketing, administrativ, media, cultura, financiar, contabilitate . Auchan Cluj Iulius Mall - Cel mai mizerabil supermarket din Cluj Un magazin jegos si scump.

Informaţii de contact, telefon, adresă. Categorie: Centru comercial; Adresa: Cluj-Napoca, Strada Alexandru Vaida Voievo Nr. Cluj Napoca Auchan Cluj Napoca Bd.


Moș Nicolae vă așteaptă începând cu ora 18:să vă lăsați ghetuțele în zona special amenajată din Centrul Comercial Auchan . Acum se numeste Auchan Iris, are firma frumoasa, marfa diversa si bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare