vineri, 6 ianuarie 2017

Spalatorie auto timisoara deschisa duminica

Spalatoria auto Alma Aqua Touch Timisoara - Aspirat interior, Ceara protectoare, Cosmetica tapiterie piele, Polish profesional, Spalare exterior, Spalare . Timisoara - Joi martie 20- 12:52.

La spalatoria auto YRY Car Wash oferim totul pentru masina dumneavoastra, de la cele mai. You were redirected here from the unofficial Spalatorie Auto Non Stop. Niagara - Spalatorie auto, Timișoara.


Fotografia postată de SPALATORIE AUTO NON STOP.

La Timişoara s-a deschis o spălătorie. Mai exact, oricât de murdară ar fi maşina dumneavoastră, două fete frumoase o vor face să . Timișoara construită după standarde europene; spalăm doar cu apa plată dedurizată și demineralizată extrasă de la 100m . Site de prezentare pentru spaltoria auto traian 7. Va asteptam cu locuri interior-exterior si spalatori auto cu experienta. In timp ce noi ne ocupam de masina . In perioada aceasta de timp compania noastra a devenit una dintre cele mai cunoscute spalatorii auto din Timisoara si a obtinut recunoasterea si respectul . PrograLuni - Duminica: Non stop.


Adresa: Strada Hipodromului, Sibiu, România.

Krommax Timisoara executa toate operatiunile de vulcanizare cu personal. Adresele spălătoriilor de maşini şi ale atelierelor de service auto din Reşiţa. Aceasta categorie contine spalatoriiile auto din Arad.


Sunt incluse numele, datele de contact, serviciile oferite, precum si pozitionarea pe . Eu am mai scris despre Spalatoria Auto de mai jos intr-un alt topic si. S-a schimbat programul spalatoriei de mai jos, si anume, Duminica este deschis de la ora 14. Incercati si la Prof Motors de pe bulevardul Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare