vineri, 20 ianuarie 2017

Sanytol rufe

Profita acum de preturi promotionale si oferte la produse SANYTOL de la BNB! Detergent dezinfectant rufe copii 7ml Bebe Sanytol. Cumpara Detergent lichid dezinfectant pentru haine 500ml Sanytol online de la eMAG la pret avantajos.

Sanytol oferă garanție pentru o acțiune dezinfectantă triplu împotriva bacteriilor, ciupercilor și virusuri. Sanytol dezinfectant rufe 5ml - special conceput pentru o curatare impecabila a tesaturilor, asigura distrugerea microbilor, bacteriilor si a ciupercilor si . Sfat de utilizare: Pentru toate tipurile de tesaturi albe si colorate. Compatibil cu orice tip de detergent.

Dozaj pentru masina de spalat: 45ml, dozaj pentru spalare . Dezinfectant rufe copii 500ml Sanytol. Nu este disponibil; 2-zile; Livrare prin curier. Catalog dm magazin - martie 20'Pentru tot ceea ce noi suntem' Oferta pentru Martie - Martie 2017 . Aceasta oferta este informativa si nu . De ceva vreme am o problema medicala si doctorul mi-a recomandat sa folosesc detergent dezinfectant cateva . Sanytol Professionnel dezinfectant pentru haine 2l. Sanytol Dezodorizant si dezinfectant pentru textile spray 500ml. Dezinfectant de rufe pentru copii, rapid si usor de folosit.


Sanytol dezinfectant rufe 5ml, special conceput pentru o curatare impecabila a tesaturilor, asigura distrugerea microbilor, bacteriilor si ciupercilor. Putem renunța la ce nu ne e cu adevărat necesar, cum ar fi balsamul de rufe sau odorizantele sintetice de cameră. Descopera cele mai eficiente metode de dezinfectare a hainelor albe si colorate!


Fereste-te de imbolnavire cu ajutorul dezinfectarii hainelor. ARIEL DET RUFE AUTOM PLIC COL 100G .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare