miercuri, 25 ianuarie 2017

Castani berceni

Complex Comercial Aleea Castanilor din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Complexul comercial „BIG Berceni” era cândva unul dintre cele mai renumite. Complexul „Aleea Castanilor” este situat vizavi de Big şi lângă .

Complex Comercial Aleea Castanilor, Mall Bucuresti, afla adresa, telefon, website, program si localizare. La castani este bazarul ala manelist de langa Piata Sudului, paralel. Până când e deschis la Castani- Big Berceni astăzi. Beri baute: bascheti cumparati: mititei mancati: (cu mustar si chifla) Nu tineam mortis sa ma duc cu taica-meu in targul “Aleea Castanilor” de la Piata .

La Castani şi-a schimbat fotografia de copertă. La Castani a adăugat fotografii noi — la Piscina Restaurant la Castani. Restaurante bar grill în 1 . Aleea Castanilor (târg) Târgul Aleea Castanilor. Complexul Big Berceni nu are absolut nici un loc de parcare, ca atare, atât pentru Big Berceni, Autovit, cât şi pentru Târgul Aleea Castanilor . See what your friends are saying about La Castani. Tarabele de pe “Aleea Castanilor” pareau ca nu se mai termina.


Tagged: aleea castanilor, big berceni, cumparaturi, geaca, piata sudului. Ridicat pe baza unei autorizatii de constructie date de Primaria Capitalei in anul 199 Targul Aleea Castanilor din sectorul va avea, peste .

Apartament in blocuri, Gara de Su Bulevardul de Castani. EUR Apartament camere, Berceni, Soseaua Giurgiului - Drumul Gazarului - Lidl . Ori ca esti la metrou, la ora de varf, ori La Castani tot acelasi lucru. Inghesuiala, neaerisire(aer conditionat ioc).


Altfel spus, daca puteti, evitati La Castani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare