marți, 17 ianuarie 2017

Cos cu fructe in engleza

Cos Cu Fructe Translated To English. Vom invata fructele si legumele in limba engleza cu varianta audio. Mai jos regasesti cuvintele, in limba engleza, romana si campul cu fisierul audio.

Magazin alimentar, Magazinul alimentar este deschis, Închis, Coş de. Română › Engleză › Lecția › Lecţie de vocabular. Cauti o plansa de colorat cu Fructe si Legume.


Cele mai frumoase planse de colorat pentru copii.

Deseneaza fise de colorat cu Fructe si Legume. Invata cuvinte si jocuri noi in limba engleza si se distreaza si mai mult, lectiile. Materiale necesare: un cos cu fructe si bani de hartie. La Shakespeare School limba engleza se invata prin jocuri si mici competitii care ii fac .

La cursul de engleza avansati ne-am consolidat cunostintele dobandite in sedintele. Fructe Si Legume - Coloram Si Invatam Limba Engleza. Joc educativ engleza Lista de cumparaturi - Shopping list - Fructe si legume. Contine: planse de joc - cos de cumparaturi, liste de cumparaturi, . Fructele - carte de colorat (romana-engleza) - comanda online - Pret: LEI. Joc senzorial (fructe): Recunoaste-ma dupa gust sau miros.


Activitati optionale: Curs de limba engleza. Toamna in oras, Flori de toamna, Fructe de toamna, Cosul cu legume de toamna', 'Culorile. Activitate optionala ( limba engleza). Nerabdator sa citesti Scrie si sterge - Limba Engleza Nivelul 1? Invata repede engleza - Editia 20- Luiza Gervescu.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, activitate. Textul original este scris în limba engleză. Impreuna am amenajat coltul tematic cu cosuri cu fructe, seminte, castane, legume,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare