joi, 12 ianuarie 2017

Biocarpet compozitie

Cumpara Detergent pentru covoare 500ml Biocarpet online de la eMAG la pret avantajos. BIOCARPET SPRAY la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERGENTI COVOARE.

Interstar, compania producatoare a gamei Biocarpet, a angajat Brandient. Am aflat cum poate covorul sa completeze compozitia cromatica a camerei, fie punand un accent de culoare, fie echilibrand prin textura . Covorul Artes Turquoise, din colecția Craft se pretează a fi folosit, la fel de bine atât in interioarele contemporane, mai reci; cât și în cele cu trimiteri . Biocarpet samponul pentru covoare asigura o curatare completa si in profunzime a tuturor tipurilor de covoare,, mochete,, tapiserii,, huse pentru scaunele .

COMPOZITIE; Agenti de suprafata anionici. Detergent covoare Biocarpet 500ml. Cine nu are buget pentru asa ceva ii recomand apa calda si biocarpet insa.


Brandient a desenat noul sortiment Biocarpet special conceput pentru.

Singurul inconvenient este dat de compozitia acestora ce abunda in substante. Covoarele se curata numai cu solutii speciale (Vanish Carpet, Bio Carpet) care se dizolva in apa calduta si cu spuma abundenta. Biocarpet 1L + Rivex spray mobila clasic gratis, . Are in compozitie amestec de fibre de acril. Este un model unicat ce nu se poate comanda la diferite dimensiuni. Si eu am folosit Biocarpet pentru curatarea tapiteriei.


Datorita micro-capsulelor din compozitie, balsamul de rufe Coccolino ofera rufelor o prospetime ce dureaza mai mult timp. Biocarpet Detergent covor 750ml 11490PA. Compozitie:Surfactanti anionici, agenti de inalbire pe baza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare