vineri, 27 ianuarie 2017

Material pentru dos de perna

Material din bumbac 1, foarte rezistent, pentru dosuri de perna. Poate fi utilizat si pentru designul teraselor, foisoarelor. Tesatura 1 bumbac sau amestec bumbac si poliester folosita pentru confectionarea lenjeriilor, fetelor de masa si a cearsafurilor.

Material Nanghin perne si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev. Inlet(dos de perna) calitate excelenta. Materialul este de calitate superioara, nu permite trecerea pufului sau a penelor.


Se pot folosi pe utilaje de curatat perne sau se pot umple manual.

Dos de perna cu marginuta 50cm x 70cm. Material din bumbac 1 foarte rezistent, pentru dosuri de perna. Poate fi utilizat si pentru design-ul teraselor, foisoarelor.

Pentru dosul feţei de pernă am tăiat materialul bej cu cm mai. Am surfilat materialele pe dos iar pe faţă am cusut o bentiţă de culoarea roz. Materialul dosului de perna este de calitate superioara (scump)care nu.


Tesatura este peliculizata Tesatura bumbac . Uite cât de simplu e să faci o față de pernă dintr-o cămașă veche! Apuncă-te și coase, pe dos, trei din cele patru laturi ale pătratului. Efectul vizual e și mai și dacă pui o bucățică de material în buzunarul fostei cămăși.


Am ales un snur mai gros deoarece perna e mai mare si materialul din care confectionez fata de perna e mai gros. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PERNE. Preturi pentru PERNE de la lei. Daca folositi vatelina, aveti nevoie de inca un strat de material pe dos, ca vatelina sa nu aiba contact cu umplutura de perna.


Lenjerii de pat Produse Asemanatoare cu: Material pentru fata si dos. DUBLU FIRMA GUCCI PIESE CEARCEAF PAT PLAPUMA PERNE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare