marți, 31 ianuarie 2017

Spalatorie covoare aladin wash constanta

Janitorial Service in Constanta, Romania. Spalatorie covoare la doar lei m, transportul gratuit , durata 1-zile !

Spalatoria Aladin Wash se ocupa de curatarea profesionala a covoarelor de orice fel. Suntem o echipa cu forta de munca tanara dar cu experienta prin lucrul . Covarele sunt intinse si udate cu apa rece.

Cu ajutorul monodiscului (electric) covoarele sunt periate pe toata suprafata. Acesta dispune de un rezervor special . Pentru comenzi si informatii referitoare la serviciile oferite precum si nelamuriri, putem fi gasiti intre orele 10. Acest formular serveste la obtinerea de informatii exacte si detailate in legatura cu serviciile si locatiile noastre cum ar fi pretul,adresa mai exacta precum si . Printr-o eficienta maxima impreuna cu o mare seriozitate spalatoria Mega Wash Constanta va ofera servicii profesionale pentru spalarea si curatarea covoarelor .

Dumy Wash vă oferă servicii de spălat în profunzime a covoarelor și mochetelor dumneavoastră. Prin procesul de spălare vă stăm la dispoziție cu o linie . Spălătorie covoare profesională în Constanța cu de experiență. Oferim servicii de calitate, rapiditate și mobilitate. Transport gratuit, livrare in 24-ore.


Spalatorie profesionala de covoare in Zalau. Stim cât de importanta este curatenia în locuinta personala. SPALAM COVOARE Si le spalam bine-bine! Nu spalam pe jos, spalam cu utilaje. Spalatorie covoare Constanta , Aladin Wash.


Spalam covoare , mochete , paturi si pilote la doar lei m, transport gratuit , durata 1-zile. ROCLEAN Spalatorie profesionala de covoare in Constanta. Spalatoria Aladin Wash se ocupa de curatarea profesionala a covoarelor de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare