luni, 9 ianuarie 2017

Placa de par philips altex

Evaluare: - ‎recenziiTehnologia Philips EHD - distribuirea uniforma a caldurii, pentru un par sanatos. Aparatul de indreptat parul va distribui caldura intotdeauna foarte uniform, chiar . Noul aparat de indreptat parul Philips Care Control va permite sa obtineti parul drept pe care vi-l doriti, fiind totodata delicat cu parul dvs.

Tehnologia cu senzor protejeaza echilibrul parului. Senzorul iti diagnosticheaza parul de de ori pe secunda si adapteaza temperatura pentru a pastra . Comanda acum si beneficiezi de livrare rapida.

Alege modele de placi de par de la Philips,. Placa de indreptat parul Philips HP83Temperatura maxima (C): 210. Comparati preturile magazinelor online la Placi de intins parul gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin. Producator: Remington Model: S85Descriere Placa de Par Remington S8590. TOPPhilips HP83Placa de intins parul.


Temperatura: Temperatură maximă: . Placa de indreptat parul Rowenta Elite Easyliss SF1512F 2grade, Placi. Compara preturile la Placa Par Creponat, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Se apropie sarbatorile si odata cu ele, perioada in care cu totii face cadouri celor dragi noua.


Placa de par a devenit in ultimii ani o unealta indispensabila pentru femei,. Eu am cumparat acum ani o placa de par profesionala Philips din Altex si am dat . Placa de par Zass ZHS 0 30W, Temperatura de lucru 2grade. Placa de indreptat parul JML 302cu ionizare, 2grade, trepte, Negru. Placa ceramica pentru par ZILAN 25W ZLN-89Producator: Zilan Categoria: placa par Model: ZLN 8990- Cod produs: 148Incalzire instanta, placi ceramice, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare