luni, 29 mai 2017

Aparat curatat perne

Afacere de familie curatatorie de perne - amortizare investitie masina de curatat perne pentru afacere mica cu profit mare in termen scurt. Cu trecerea timpului , pernele devin mai plate, iar puful isi pierde din volum.

Utilaj pentru curatarea pernelor din puf si pene. Toata mizeria din perne se aduna in sacul utilajului. Doresti sa incepi o afacere nou sau ai deja una in acest domeniu si vrei ca echipamentul tau sa fie de ultima generatie ?

Producem la comanda masini de curatat, sterilizat si reconditionat perne. Oferim afacere la cheie (know how) pentru producerea de perne ecologice si . Bărbatul a explicat că în curăţătoria mobilă există două aparate. Utilajul universal pentru curatarea pernelor TORNADO - o baza puternica pentru afacere individuala sau un compement perfect pentru . ACUM ACEASTA AFACERE DE CURATARE A PERNELOR DIN PENE SI PUF POATE FI ACCESATA DE ORICINE Noi vă propunem o IDEE .

Utilaj universal SELEZENI M, pentru curăţarea şi restaurarea pernelor din pene si puf! Un aparat senzaţional la un preţ super tare! Pentru demararea unei afaceri de curatare perne, ai nevoie de o rulota (toneta pe roti), aparatul de curatat perne, masina de cusut, dosuri.


Curatarea pernelor se face chiar in fata clientilor si dureaza 5-minute, pentru o perna. Pretul e de lei, si creste, in functie de marimea . Servicii profesionale de curățare și dezinfectare pentru. Mar; Anunt EXPIRAT, 15vizite) . MASINA DE CURATAT, STERILIZAT SI RECONDITIONAT PERNE.


Mulți oameni aceste zile sunt in trecerea la perne umplute cu sintetic. Cu toate acestea, altele decât aparatele de curatare, au nevoie de o . Utilaj de curățat fulgi,pene etc stare noua. Aceasta curatatorie ambulanta apartine firmei Curatatorie Perne SRL, care. Spalarea se face fara substante chimice, cu ajutorul unor aparate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare