marți, 30 mai 2017

Pigmenti nubiola

Productie de pigmenti si coloranti anorganici (sintetici). Cel mai mare producator de pigment albastru ultramarin din lume, Nubiola, care are o fabrica la Doicesti, va fi vanduta catre americanii de la . We are an inorganic pigment manufacturing company, with different manufacturing plants, sales offices and a distribution network all over the World; but as a .

Nubiola are o fabrică în județul Dâmbovița, la Doicești, fiind cel mai mare producător de pigmenţi anorganic și albastru ultramarin din lume. Pentru angajari la NUBIOLA ROMANIA SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau.

Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la NUBIOLA ROMANIA SRL. PRODUCATOR DE PIGMENTI ANORGANICI.

Coloranti si pigmenti de colorare pt. Compania Nubiola a fost înființată în 19la Barcelona, fiind specializată în producția de pigmenți anorganici. Compania Nubiola a fost înfiinţată în.


Barcelona, fiind specializată în producţia de pigmenţi anorganici. Nubiola Pigment Oxid de fier maro 150gr (Pigmenti) la pret avantajos. Nubiola are o fabrica in judetul Dambovita, la Doicesti, fiind cel mai mare producator de pigmenti anorganic si albastru ultramarin din lume. Ferro a semnat un acord definitiv cu actionarii Nubiola pentru achizitia. Bucuresti; LINIILE DE PRODUCTIE OXIZI SI PIGMENTI NUBIOLA (Romania–Doicesti si Bulgaria); DEPOZIT FRIGORIFIC -2C SORANA Targoviste.


Company Profile Visualizzare in Inglese Visualizzare in Tedesco. NUBIOLA IS NOW FERRO - We are a specialized world-wide producer of Inorganic . NUBIOLA ROMANIA SRL - CUI 9015- Toate datele firmei! Descriere CAEN: Fabricarea colorantilor si a pigmentilor . Nubiola Romania SRL face parte din grupul de firme NUBIOLA care se ocupa cu fabricarea si comercializarea de pigmenti anorganici si organici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare