marți, 2 mai 2017

Primaria constanta contact

Contact - date de contact ale Primăriei municipiului Constanța, denumire, adresă, tel. Sunt prezentate direcţiile primariei şi o secţiune de acte şi decizii. Sediile Primăriei - sediul central din bd. Tomis, sediul din City Park Mall, sediul din strada Amzacea, sediul din strada Mihail Kogalniceanu, sediul din strada . Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Constanta. Pentru a vedea detaliile unei sesizari faceti clic pe titlul acesteia.


Sesizari si Raspunsuri Primaria Constanta.

Pagina de sesizari a Primariei Constanta. Există un Dispecerat de Situații de Urgență al Primăriei Municipiului Constanța care răspunde non stop la numărul de telefon . Toate direcţiile din Primăria Constanţa cărora constănţenii li se pot adresa cu sesizări, cereri, propuneri sunt reprezentate în cadrul Centrului . Ultimele stiri online despre Primăria Constanţa in ziarul Cuget Liber de Constanta. Citeste zilnic stirile din Constanta, Romania si de pe Mapamond. Lista personalului care ocupa functii de conducere in cadrul Primariei Constanta, si adresele de contact.


Serviciul Public de Impozite si taxe din Constanta iti pune la dispozitie toate informatiile despre datele de contact agentii fiscale, birouri. Vis-a-vis de Primaria Constanta; C. Adresă: Constanța, B-dul Tomis, nr.

Directia Administrare Imobile Principala activitate o reprezinta administrarea spatiilor de locuit si a spatiilor cu o alta destinatie. Spre deosebire de Radu Mazare care isi parca iahtul in living, pe malul lacului Siutghiol, actualul candidat al PSD pentru Primaria Constanta . Primaria Corbu organizeaza concurs pentru urmatoarele functii publice de executie. Primăria comunei Corbu, judeţul Constanţa cu sediul în comuna Corbu, . Primăria Constanţa nu au făcut acest anunţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare