marți, 23 mai 2017

Basarabia pamant romanesc

De două secole, neamul românesc trăieşte o dramă, drama Basarabiei. Prin silnicie, trădare şi corupţie, Rusia ţaristă rupe, în 181 trupul . Galeriile de fotbal solidare cu românii din Basarabia: Vaslui Galati Steaua.

Muzica: Nemuritorii - Sus, romane! Conform dispozițiilor date de Stalin, toți țăranii proprietari de pământ, socotiți chiaburi. Dacă în 19au fost deportați zeci de mii de români basarabeni, .

Basarabia e România, Bucharest, Romania. Tinerii moldoveni trec, sâmbătă, granița dintre Republica Moldova și România. Ei vin la București cu un mesaj, clar, cel al unei generații, . Ca să înțelegem dorința românilor dintre Prut și Nistru de a reveni „acasă”, să amintim că acest petic de pământ românesc a fost smuls din . Stim cu totii aceste expresii de dor si de dragoste de neam sfasiat.


Concurs de oratorie “Basarabia Pământ Românesc“ la Suceava.

Cu ocazia împlinirii a celor de ani de la Unirea . Pe martie, la Digi2 trăiești o zi de importanță istorică – unirea Basarabiei cu România. Pe parcursul întregii zile, Digiîți dezvăluie . Graffiti reprezintă vocea anonimă care se exprimă pe zidurile oraşelor. Vă invităm să fotografiaţi şi dumneavoastră inscripţiile de pe ziduri şi se . Tag Archives: basarabia pamant romanesc. Presa de la Bruxelles despre Unirea Republicii Moldova cu România. Un grup de senatori și deputați din partea . Basarabia - pamant romanesc samavolnic rapit - Mihai Eminescu - Basarabia este in viziunea lui Eminescu parte integranta a spatiului geografic si cultural al.


Decizie istorică în Republica Moldova: Limba română este limba oficială. Sârma ghimpată ar putea reveni pe Prut dacă România și UE nu-l sancționează pe Dodon”. A rosti numele Basarabia e una cu a protesta contra dominatiei rusesti. Numele Basarab si Basarabeni exista cu mult .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare