miercuri, 31 mai 2017

Idolatriza

A slăvi pe cineva sau ceva ca pe un idol, a iubi cu pasiune; a adora. Trebuința veche de a idolatriza ceva. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru idolatrizare din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, .

Definitie idolatriza - afla ce inseamna idolatriza si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definitie idolatrizare - afla ce inseamna idolatrizare si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. IDOLATRIZA - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Sinonime: a adora, a idolatriza, a (se) îndrăgi, a (se) plăcea, (învechit) a (se) libovi; (popular) a se drăgosti; a aprecia, a dori, a se interesa, a jindui, a pofti, .

Acțiunea de a idolatriza și rezultatul ei. Conjugarea verbului a idolatriza la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. Conjugare pentru verbul a idolatriza la toate modurile și timpurile. Cuvantul idolatriza explicat in DEX. Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit.


Traducere pentru 'a idolatriza' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Persoana I-a singular, eu voi idolatriza eu o să idolatrizez, I shall idolize. WordReference Romanian-English Dictionary. Dicţionar Român-Englez idolatriza.


Dicţionar Englez-Român idolatriza. English-Romanian Dictionary idolatriza. Romanian-English Dictionary idolatriza. Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru idolatriza, cu exemple: Django Reinhardt era cel mai bun și Emmet îl idolatriza.


Găsește toate definițiile și combinațiile de litere pentru idolatriza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare