miercuri, 24 mai 2017

Aparat de slefuit pereti cu aspirator

Inchiriez Girafa Masina de slefuit pereti cu aspirator pt. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Electrocasnice Masini de spalat rufe.

Masina de slefuit perete este conceputa pentru slefuirea peretilor, tavanelor si. Model 600W VALABIL DE LA 2014. Model profesional, se poate utiliza cu trei tipuri de discuri : discuri de smirghel – granulatie de la pana la 240 . Slefuitoare Produse Asemanatoare cu: Masina de slefuit pereti + aspirator profesional - PRET incepand de la 12Lei.

Masina de slefuit pereti functioneaza cuplata cu un aspirator industrial si asigura operarea in conditii de perfecta curatenie cu reducerea . Compara preturile la Masina De Slefuit Pereti, gaseste cea mai buna oferta din sute de. Pachet masina de slefuit peretii si aspirator FLEX 409391+414905. Masina de slefuit 180W BO37Makita.


Masina profesional pentru polisat pereti si podele cu putere nominala 1010W.

Putere nominala: 4W Turatie: 1000-16min-1. Masina de slefuit GIRAFA DWS 7este conceputa pentru lucrari in interior. Aspirator pentru slefuitor pereti, tip Plaster 35 . M,de pe la karcher de vreo 2000w si e nebunie,slefuiesti cu cafeaua langa tine . Masina de slefuit este conceputa pentru slefuirea peretilor si tavanelor care sunt. Introduceti un sac de praf special in aspiratorul dumneavoastra, urmarind . Vezi detalii despre aspirator industrial compatibil. Masini de slefuit la Scule Bavaria.


Cumpara Masini de slefuit in promotie incepand cu 6lei! Masina de slefuit pereti + aspirator, Cluj-napoca, Masina de slefuit pereti si tavane LHS 2Masina de slefuit LHS 2cu prelungitor, este proiectata pentru . Masina de slefuit gips-carton Straus Austria R72este conceputa pentru lucrari de interior (tavane, pereti, pardoseli), pana la inaltimi de metri, fara scari sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare