luni, 29 mai 2017

Cosulete impletite din hartie

Din acest tutorial - partea a 2-a, invatam metode de dispunere a tubuletelor de hartie pentru a incepe. Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe un cos. Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea?

Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum putem obţine din hârtie de ziar un obiect decorativ cu totul deosebit şi cu utilitate practică. Cum sa faci bete pentru impletituri din hartie.


In ceea ce priveste insa cosuletul, noua, ucenicilor, ne-a luat vreo ore.

Un gând despre „Cum se face un cosulet decorativ din hartie – tutorial video”. De multe ori cobor dimineata sa duc piciul la gradi si vad reviste promotionale de la diferite magazine aruncate pe jos , calcate in picioare sau . Acum zile - Mestesuguri impletite, cele mai frumose impletituri din hartie, solutii de depozitare, cosuri, genti impletite,veioze, ateliere de impletituri.

Coşuleţ din hârtie împletită – Tutorial. Cosulete decorative din hartie reciclata (Handmade). Mobila - Decoratiuni Decoratiuni. Tema #de pe Provocări Verzi, Împletituri din hârtie cu modele tradiționale românești, mi-a dat ocazia să încerc o tehnică nouă. Paper Wicker Arts'n Crafts - Impletituri din hartie.


In tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati singuri acasa un cosulet in care puteti pune bomboane, pietricele decorative, etc. Poti face un cosulet impletit din acestea. Urmarind acest clip, vom invata cum putem obtine din hartie de ziar un obiect decorativ cu totul . Aici puteți găsi un scurt tutorial despre împletirea fâșiilor de ziar,.


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului. Cosuletul , indiferent de forma,se poate face in feluri : cu fundul din carton sau cu fundul impletit ,ca si corpul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare