vineri, 5 mai 2017

Casa traditionala romaneasca descriere

Proiectele de case tradiţionale româneşti nu prea mai sunt populare, dar. Aici, un cuplu tânăr de artişti locuieşte tot într-o casă tradiţională. Pentru că în arhitectura tradiţională românească casa oferă privitorului nu o faţadă, un plin cu goluri, o coajă decorată sau nu, care oricât de frumos rezolvată .

Locuinţa tradiţională (eng. vernaculară) este casa de locuit caracteristică. Europei – români, ucraineni, bieloruşi şi ruşi. Gospodăria românească tradițională este diferit organizată și dezvoltată în funcție. Gospodăria cuprinde: casa alcătuită din tindă, două camere de locuit și .

Elementele de decor, specifice stiului traditional romanesc, imprima culoare unei case taranesti, in care predomina tonurile pamantii, neutre. Când vorbim de modele de case cu cerdac ne gândim, în special, la acele locuinţe tradiţionale româneşti construite din materiale naturale. Casa taraneasca de chirpici (adobe) din Carpatii Orientali.

La începutul anilor 20Lilianei Chiaburu i s-a solicitat un proiect de casă la ţară în stil tradiţional românesc. De atunci, proiectele au continuat să sosească, . Arhitectura populară românească se caracterizează şi prin existenţa a . Referat Casele taranilor CASA LA ROMANI, casa moderna, casa romana,. Data anuntului: Aprilie 2003:51:00.


Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul . Un exemplu reprezentativ de locuinţă tradiţională din zona preponderent rurală din periferia târgului minier şi împrejurimi, casa nr. Casa traditionala din Arges, Muntenia Casa de pe bancnota de lei, Chiojdu, Buzau Gospodarie traditionala din Apuseni Gospodarie traditionala din Apuseni . Locu' casei e loc bun, e loc ferit; orice-ai pune rodeşte, orice-ai face e frumos. Adesea, când vizităm un muzeu dedicat omului tradiţional şi lumii sale,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare