joi, 4 mai 2017

Judecatoria carei

Număr, Dată, Obiect, Materie juridică, Stadiu procesual. Judecătoria Carei se află alături de Judecătoria Satu Mare şi Judecătoria Negreşti Oaş în circumscripţia Tribunalului Satu Mare astfel că activitatea economică, .

Web federalizate nu acceptă interogări . Dosarele inregistrate la Judecatoria Carei. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Judecatoria Carei.

Dosare procese si exemple din jurisprudenta romaneasca(hotarari judecatoresti, spete, decizii) publicate de instanta de judecata Judecătoria Carei. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Judecătoria Carei. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Judecătoria Carei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei. Parchetul de pe langa Judecatoria Carei - adresaParchetul de pe langa Judecatoria Carei, Spune-ti parerea despre activitatea Parchetul de pe langa . Judecatoria carei solutionat dosare - Satu-Mare.


Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, au finalizat cercetarile si au dispus. Dosare procese pe rol inregistrate in anul 201 publicate de instanta de judecata Judecătoria Carei, din categoria Civil. Hotărâri judecătorești (decizii și sentințe) pronunțate de Judecătoria CAREI pe anul 201 în materia dreptului penal. PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CAREI, CAREI.


INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS: Funcţiune COD FISCAL: 237418DATA . Judecătoria Carei funcţionează într-un imobil ce până în anul 20a fost proprietatea municipiului Carei, dată doar spre folosinţă Statului . PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA CAREI, din Satu Mare — Descriere, date de contact, produse şi servicii. Parchetul de pe langa Judecatoria Carei, Strada Ferencz Kolcsei Nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare