luni, 15 mai 2017

Sablon cosulet cu flori

Abilităţi practice, simplu de realizat şi frumos. Felicitare de Paşte - coş cu flori. Le-am trasat cu şablonul pe care îl folosesc pentru quilling, dar poţi folosi foarte bine o monedă de sau bani sau orice alt .

Este un frumos cadou ce se poate oferi mamelor de Martie. Cleopatra Creativ - Magazin ReCreativ si Educativ. Acest coșuleț poate fi folosit pentru prezentarea ouălor de Paște.

Paste model de cosulet pentru Paste cosulet cu flori din hartie modele de cosulete pentru . Ca de obicei, v-am pregătit un șablon, pe care îl puteți descărca de aici : .

Găsește și salvează idei despre Flori de hârtie pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Pasăre – Fulgi de nea: şabloane spray; decupaje din hârtie, folie de aluminiu (staniol rasucit), 3 margele. Coronita de Craciun din farfurie de carton, cu flori din quilling.


Flori de primăvara (zambile - hârtie creponată, lipici, foarfece, beţişor frigărui) Sursa. Coş cu flori de vară, perfect pentru a colora ziua unui om drag! Comandă aranjamente florale online şi oferă-le cu ocazia unei zile de naştere, a unei aniversări, . Hârtie cauciucată de diferite culori;; Șabloane de hârtie: şablon si şablon 2. Luăm prima dată forma de floare pe care o modelăm astfel:.


Florile din hartie au fost la inceput create din bucatele de hartie, rasucite sau indoite. Cu timpul insa, in diferite culturi s-a resimtit o rafinare a artei florilor din . Alte cateva sabloane pe care, ma repet, le puteti achizitiona de la Mihaela. Arata foarte bine florile in asa cosulet frumos. Cosulet cu flori Producator: Categoria: cadouri cu cristale swarovsky Model: CSWCod produs: 2Cosulet cu flori Cosulet cu flori placat cu aur de k si . Acest şablon vă ajută să creaţi uşor flori, pe care apoi le puteţi folosi pentru decorarea poşetei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare