marți, 16 mai 2017

Pensiunea cisnadioara

Pensiunea, amplasata in zona turistica Cisnadioara, la poalele mutilato Cindrel, in vecinatatea cetatii, dispune de camere duble si camere cu trei paturi, . Cazare Cisnadioara 2017: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici.

Oferte de cazare la pensiuni in Cisnadioara. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Cisnadioara, preturi mici. Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Pensiunea Cisnadioara Cisnadioara.


Pensiunea este situata in localitatea Cisnadioara la 200m de Cetatea Cisnadioara.

Dispune de camere cu paturi, camere cu paturi, toate cu baie proprie, . Cazare Cisnădioara - oferte de cazare în Cisnădioara cu tarife, fotografii, numere de telefon, adrese și coordonate GPS. Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie - Cisnadioara, la km de orasul Sibiu si 5m de orasul . Pensiuni Cisnadioara (jud. Sibiu) - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Cisnadioara (jud. Sibiu). Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara, cazare in judetul Sibiu, un loc de basm unde sa iti petreci momentele fericite.


Pensiunea Casa cu Flori este situată în Cisnădioara, la km de Sibiu. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Compara si alege cea mai buna oferta de cazare!

Amplasata in zona turistica Cisnadioara la poalele muntilor Cindrel in vecinatatea cetatii, intr-un cadru natural specific, CASA SOARELUI va poate oferi linistea . Pensiunea Casa cu Flori din Cisnădioara se află la kilometri de Sibiu, lângă Muzeul Satului și cetățile din Cristian și Cisnădioara. Pensiunea amplasata in zona turistica Cisnadioara la poalele muntilor Cindrel in vecinatatea cetatii, dispune de camere single, camere duble si camere cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare