luni, 29 mai 2017

Colectarea selectiva a deseurilor powerpoint

Pasul – depozitează-le într-un loc special amenajat pentru colectarea hârtiei. DEPOZITAREA SELECTIVA A DESEURILOR. Din punct de vedere al naturii si locurilor unde se produc,deseurile se clasifica astfel:.

Container de mpentru colectarea selectivă a recipientilor PET. Etapele reciclării: C olectarea selectivă şi transportul deşeurilor reciclabile V. Colectarea selectivă a deşeurilor:. Colectarea Selectivă a Deşeurilor. Respectă indicaţiile de pe containerele de colectare selectivă şi nu.


Concurs: prezentare Power Point „Poluarea Mediului- Deseuri”. CONTAINERE DE COLECTARE SELECTIVĂ PENTRU FIECARE DINTRE ACESTEA. Colectarea selectiva a deseurilor.


Vis-à-vis de indepartarea deseurilor trebuie sa i se recunoasca valorificarii. Colectarea selectivă a deşeurilor este o soluţie la îndemâna tuturor şi presupune . Din punct de vedere al provenientei lor, acestea pot fi: deseuri menajere, deseuri industriale,. Colectarea selectiva a deseurilor municipale.


Dezvoltarea unui sistem durabil de management al deseurilor in judetul Iasi, prin. IMPLEMENTAREA SISTEMELOR DE COLECTARE SELECTIVA. Existenta depozitelor de deseuri si de material lemnos pe maluri si in albiile.


Colectarea selectiva este una dintre etapele reciclarii, alaturi de separarea si procesarea unora dintre componentele deseurilor, pentru a fi transformate in . Pentru a permite reciclarea, colectarea deșeurilor care conțin materiale. Colectarea deseurilor: se va realiza in sistem selectiv, functie de tipul deseului si locuinta. Sistemul de colectare al deseurilor reciclabile se va realiza astfel:.


Educare - prin încurajarea obiceiului de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Copiii pot deveni ambasadori ai unui . PPT-uri, fotografii şi fragmente din interviurile audio), .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare