vineri, 5 iunie 2015

Bicarbonat cu lamaie pentru slabit

Bicarbonatul de sodiu și lămâia te ajută să slăbești, datorită proprietății sale alcalinizante. Să slăbeşti în timp record nu e imposibil! Noi am găsit o reţetă recomandată de medici pentru nivelul ridicat de colesterol şi mai ales pentru .

Să începi ziua cu suc de lămâie și bicarbonat de sodiu este o măsură foarte bună, care îți permite detoxifierea ficatului, îți furnizează doza . Iti spunem cum slabesti cu bicarbonat de sodiu. Acest praf, in combinatie cu lamaia si apa minerala te scapa de grasimea abdominala. Poate aţi auzit deja de reţeta cu suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu.

Merită sau nu să încercaţi acest remediu? Vica Blochina le-a dezvăluit admiratorilor săi cum îşi menţine silueta. Secretul ei stă în bicarbonatul de sodiu. Majoritatea dintre noi stim deja ca bicarbonatul de sodiu si-a depasit. Adaugat in anumite bauturi, bicarbonatul iti poate imbunatati radical.


Bautura cu bicarbonat de sodiu care te ajuta sa slabesti rapid! Puteți folosi bicarbonat de sodiu și lămâie ca suplimente alimentare pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare