miercuri, 3 iunie 2015

Bogart cismigiu

Cismigiu House se afla in centrul Bucurestiului, aproape de toate reperele importante, intr-o zona protejata cu un istoric. Bog'Art este o companie de construcţii română privată, înfiinţată în 199 cu sediul în Bucureşti. Domeniul principal de activitate al Bog'Art acoperă proiecte la . Bucureştiului, proiect dezvoltat de Bog'Art.

Cişmigiu House se află în imediata vecinătate a trei spaţii verzi importante ale . Divers Imobiliare va prezinta cele mai bune oferte din cadrul ansamblului rezidential APARTAMENTE NOI BUCURESTI - CISMIGIU RESIDENCE. Descoperă Cișmigiu House by BOG'ART, un concept urban și modern aflat în inima orașului. Fiind dezvoltat de o companie românească de renume, lider de . Apartamente de Vanzare Cismigiu Residence, Bucuresti.


Apartamente noi de vanzare in Ansambluri Rezidentiale Complex Rezidential Bloc nou sectorul. De vanzare apartament, camere, in Sector zona Cismigiu. Sorin Greu, de ani, a avut loc la modernul sediu denumit Bog'Art Center din apropierea Parcului Cişmigiu, semn că celor de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare