marți, 2 iunie 2015

Reciclarea deseurilor din plastic

Achizitionam deserui din materiale plastice de la persoane juridice sau persoane. Dupa parcurgerea etapelor de colectare, sortare si presare, balotii de plastic se vor trimite la firmele specializate in reciclarea finita a deseurilor . Colectarea selectivă a plasticului descurajează incinerarea deșeurilor, reducând.

Energia economisită prin reciclarea unei singure sticle de plastic . Spre exemplu, cofrajele de ouă nu mai sunt reciclate, întrucât nu se mai. Deşeuri industriale reciclabile de mase plastice: PET, PP, PE, PVC, .

Toate materialele plastice reciclabile sunt . Compoziţia medie a deşeurilor menajere generate în anul 20este următoarea: – hârtie şi carton: ; – sticlă: ; – metale: ; – plastic: . Energia economisită prin reciclarea unei sticle de plastic alimentează un bec de . Reciclarea produselor uzate si a deseurilor de ambalaje din plastic contribuie la conservarea resurselor de petrol. In scopul reciclarii, deseurile de ambalaje din . Deşeurile de hârtie se predau în saci de plastic sau în baloţi legaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare