joi, 4 iunie 2015

Polish auto cluj pret

Polish auto si polish faruri in primul centru profesional de cosmetica auto din cluj napoca. Va oferipolish auto profesional, reconditionare (polish auto) faruri, . Polish autoturisme si faruri,tratamente cu ceara,tapiterii auto.

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Oferim sevicii de spalare auto profesionala cu preturi incepand de la 1lei. Am patit-o si eu: ma duc dimineata la masina lasata seara in parcare, intr-un loc in care credeam ca nu i se poate intampla nimic, si surpriza: o .

Polish Auto si Polish Faruri in Cluj-Napoca, Cluj-Napoca. Polish Auto si Polish Faruri in Cluj-Napoca. Peste ore de munca investite in aceasta masina pentru indepartarea hologramelor rezultate in urma. Polish auto si polish faruri in primul centru profesional de cosmetica auto din cluj.


Am deschis singurul atelier profesional pentru detailing auto din Cluj! Serviciile oferite sunt: -polish profesionist vopsea, faruri si tratamente de . Obs: pretul reconditionarii diverselor componente pleca de la RON dar difera in functie de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare