miercuri, 10 iunie 2015

Detergenti spalat covoare

Detergent covoare de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe. Detergent lichid parfumat conceput pentru spalat automat mochete, covoare, . Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de curatenie, Service.

Intreaba-ne despre ofertele pentru Detergenti profesionali de . Detergenti covoare, mochete si tapiterii, spalare manuala sau automata. Detergenti profesionali si dezinfectanti. Detergent sampon de covoare si tapiterii, cu efect antibacterian.

Detergent puternic spumant pentru curatat covoare si mochete. Detergent spalat covoare profesional, foarte concentrat, ambalat la flacon de litru. Solutie curatat covoare Karcher RM 51l la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Detergent pentru geamuri Karcher RM 56. Covoarele se bat pe batator cel putin data pe an, se spala prin periere cu apa cu detergent, se limpezesc cu apa cu otet si se lasa la uscat la . Unele covoare arata ca noi, chiar si dupa ani buni. Apa cu detergent: mixati propriul dumneavoastra amestec prin diluarea a citorva .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare