vineri, 19 iunie 2015

Dumnecatii matii

Halatul leapadal in dumnecatii matii. UfmL2olist=UUY6VWi7emZrq5NT1rX_Ml3Aindex=2. Că tot m-aţi făckut la cap azi (pe mail, prin blog, pe FB şi-n general pe oriunde m-aţi putut dibui) cu mă-ta are cratimă, ţin să v-amintesc că cratima mă-sii are doi . MATA E CURVA in dumnecatii matii de javra! Nu e copie ca nu ai CopyRight INTELEGI TU? Te bag în pizda ma-tii cu picioarele înainte ca sa-ti dau si muie dupa aia.


Fututi dumnecatii si dumnezaii si altarii matii sa tii fut si tot neamul tau din groapa fa . Spune-i ma-tii sa-mi dea banii înapoi. Esti mereu la fel de idiot sau azi este o ocazie speciala ? De ziua muncii ma-ta defileaza pe autostrada. Halatul leapădă-l în dumnecatu mătii! Uite cum o croitoreasa danseaza pe. AndreiR reported player sa-ti fut familia si dumnescrisu ma-tii si altarii si biserica si dumnezeii fututi dumnecatii ma-tii, cristelnita si spranceana . Injuraturi care nu sunt injuraturi.


Daca zic “mortii ma-tii” cuiva inseamna ca am facut o injuratura? DE TE PRIN IN MORTZI MATII COPIL PROST O SA TE FAC PULA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare