luni, 29 iunie 2015

Servetele swiffer

Servetelele de capturare a prafului pentru pardoseli Swiffer au o structura exclusiva 3D ce permite strangerea si retinerea murdariei, prafului si a parului. Servetele de capturare a prafului cu parfum proaspat Ambi Pur Swiffer. Descopera placerea parfumului proaspat Ambi Pur in timp ce stergi praful.

Servetele capturare praf Swiffer cu parfum proaspat Ambi Pur -bucati. Proprietati: Servetelele de capturare a prafului pentru pardoseli Swiffer au o structura . Servetelele de capturare a prafului au o exclusiva structura 3D ce permite strangerea si retinerea murdariei, prafului si parului . Swiffer - lavete pentru curatarea lemnului si a parchetului cu ceara de albine.

Lavetele au o structură 3D exclusivă care le permite să colecteze și să păstreze . De swiffer nu stiu, dar poti gasi, online, mop pentru parchet. In plus, am citit ca merge cu orice fel de servetele umede pentru lemn, nu e . Am gasit niste servetele speciale pentru laminat, uscate, dar. Sunt servetele Swiffer cu ceara, se gasesc la produsele de curatat, chiar si la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare