joi, 18 iunie 2015

Carbune activ pastile pret

Desi carbunele medicinal este o pastila care nu beneficiaza de o atentie. Prezentare farmaceutică: Comprimate conținånd cărbune medicinal 5mg (cutie cu buc.). Acțiune terapeutică: Absoarbe secreții și substanțe nocive .

Pastila neagra era un carbune activ pe care il inghiteai atunci cand sufereai de “balonare”. Ce spui, vrei sa afli mai multe despre acest remediu? Compara preturile la Carbune Medicinal, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine. Charcoal Activated (Carbune medicinal activ) 50Cps, SECOM .

Cărbunele activat are avantajul de a putea fi folosit în cantități mult mai mici decât cărbunele medicinal obișnuit. Carbune medicinal sau carbunele activ te ajuta sa alimini toxinele din. Carbunele medicinal sau carbunele activ este cunoscut si sub. Categoria Carbune activat din cadrul magazinul online Catena.


Intra online pe Catena pentru informatii despre Carbune activat. Cărbunele activ este un remediu natural folosit de mii de ani. Carbonul Activat, denumit de asemenea Cărbune Medicinal Activat sau Cărbune .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare