luni, 8 iunie 2015

Spalatorie cu fise pret

Calculator Pret - Spalatorie Auto Automata Pret: Calculati-va costurile si profitul unei Spalatorii Auto Automate cu Fise, Self Service JetPOINT. Spalatorie auto automata cu fise self service dotată cu:. Spalatorie Auto SELF SERVICE - Tehnologie realizata de EXPERT CLEAN.

Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în benzinărie: OMV şi Lukoil. La OMV preţul unei fise de minute este lei, . EHRLE, Spălătorie Auto, Spalatorie Auto, Spalatorieauto, Spălătorie Auto Self Service,. De ce să deschidem o spălătorie auto self service EHRLE?

Aparatură cu un raport calitate-preţ avantajos,. Vand pompa presiune spalatorie auto Fasa Maxima-Lavor (Karcher). Afaceri de succes - forum afaceri,.


SUnt mai multe tipuri de astfel de spalatorii, fie spalatorie cu pistol cu jet, unde bagi fisa, . Home Noutăţi Utilajul pentru spălătorii auto cu fisa cu o singură pistă Ehrle SmartWash a fost premiat la cea de-a 19-a ediţie a Targului International Petrol . Construcția și punerea în funcțiune a unei spălătorii self.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare