vineri, 19 iunie 2015

Raie pisici tratament

Raia auriculara la pisici - descriere, simptome, prevenire si tratament. Depozite de forma si culoarea zatului de cafea, precum si mirosul neplacut al urechii . Afectiunile oculare sunt des intalnite la puii de pisica.

Din fericire sunt si foarte usor de tratat daca se instituie un tratament adecvat la timp. Cu totii am resimtit senzatiile neplacute care le provoaca mancarimile pielii. In sfarsit ,pielea noastra trebuie sa faca fata la numeroase agresiuni, chiar si la . Raia auriculara a pisicii este o boala frecvent intalnita, dar care.

Proprietarul felinei va continua acasa tratamentul, cu doua picaturi pe zi timp . Raia care afecteaza pisicile este cauzata de un parazit ce poarta. Din fericire exista cateva metode eficiente pentru tratamentul acestei boli. Raia Auriculara, afectiune parazitara comuna, intalnita frecvent la puii de caine sau pisica, cu varsta de pana la un an.


Cea mai frecventă râie la câini și pisici este râia sarcoptică, produsă. De asemenea se mai poate utiliza și un tratament injectabil pe bază de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare