luni, 29 iunie 2015

Rezervor wc incastrat dimensiuni

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria REZERVOARE INCASTRATE. Preturi pentru REZERVOARE INCASTRATE de la 34lei. Elementele GIS pentru WC oferă soluţii adecvate celor mai multe situaţii.

Elementele speciale Geberit GIS pentru WC cu rezervoare încastrate Geberit . Rezervoare incastrate, Cadre - Rezervoare WC si Clapete - Cel mai mare magazin onlie de Obiecte Sanitare. Rezervoarele incastrate Geberit sunt disponibile in dimensiuni constructive. Element Geberit Kombifix pentru vase WC suspendate, cu rezervor incastrat .

Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Rezervoare wc ingropate cu cadru la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. WC suspendat cu rezervor ingropat - stil home made +incalzire prin cada. Cadru cu rezervor WC Tece - absortie mirosuri.


Rezervor incastrat pentru WC suspendat model TECE standard Dimensiuni : H - 12; l - 5mm. Caracteristici: Element de montaj uscat pentru wc de perete cu rezervor mascat. Picioare de sustinere - dimensiuni de la pana la cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare