vineri, 26 iunie 2015

Protejarea mediului

Protejarea mediului este fundamentală în zilele noastre. Trebuie să ne gândim atât la noi, cât şi la nevoile viitoarelor generaţii. Protecția mediului reprezintă ansamblul reglementărilor, măsurilor și acțiunilor care au ca scop menținerea, protejarea și îmbunătățirea condițiilor .

Exista cateva lucruri pe care le putem face pt. Pamantul nu are resurse inepuizabile . Prin protecţia mediului ambiant se subînţelege ocrotirea atmosferei, solului, apei, florei şi faunei. Este important faptul, că protecţia mediului .

Realitatile zilelor noastre arata ca secolul XX este perioada celor mai mari descoperiri si transformari ale civilizatiei omenesti, dar si . Pe parcurs, omul si-a creat un mediu propriu de viata, cel artificial, alcatuit din casele, curtile si culturile de cereale, animale si cladiri publice. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj urmăreşte: Respectarea reglementărilor . Ce poti face tu pentru protejarea mediului. Susţin asociaţiile pentru protecţia naturii. Această broşură conţine de sugestii care vă vor ajuta să .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare