luni, 17 octombrie 2016

Butoaie inox 100l

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Butoaie de 4 58 1litri Pt. Butoaie din inox alimentar Capacitate 100L,50L,30L.

Pret: L=1lei, L=1lei, L=1- 180lei, 1L=490lei ; Se pot . Alege din oferte pentru butoaie inox. Butoaie inox - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Butoi inox de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Butoaie vin PP inlocuitor inox 1l de la Plast Galvan Impex Srl . Panouri solare nepresurizate si presurizate, vand ceas pendula, Butoi inox de. Balustrade inox Timis, ,butoaie inox 100l.


Oferte BUTOI BERE INOX 100L - Vanzari, Cumparari, Servicii BUTOI BERE INOX 100L - catalog online si anunturi.

BUTÓI, butoaie, Vas de mare capacitate din lemn, inox sau fibră de sticlă, folosit. Capacitate 30l 50l 100l se inchid etans stare foarte buna ! HIDROFOR CU ȘTIUȚ DE ȚOL CU FILET EXTERIOR SI VALVĂ PT. Butoauele au fost folosite la bere.


Cazan de baie confectionat din butoaie de bere din inox. Cumpara Butoi inox 100L in internet magazin. Producator METROTERM Unitate de masura buc. Butoi inox 1l pentru cuica ( palinca ) Capacitate: 1litri. De asemenea, este posibil, ca anunțul a fost ascuns sau șters de către utilizator.


Suport zincat pentru scurs galeti in butoaie. Maturator inox, 100l, cu robinet, cu manere. Maturator din inox l miere cu canea plastic. Cisterna inox pentru spirtoase 1L.


Cisterna inox pentru stocarea bauturilor distilate si a uleiurilor alimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare