marți, 25 octombrie 2016

Urinat des si mult

Aveti nevoie de mai mult de sapte sau opt ori? Nevoia de a urina des si urgent in momente impredictibile poate da. Urinările frecvente reprezintă situaţia în care o persoană simte nevoia de urinare mai frecvent decât de obicei.

Dar in cazul unor afectiuni pot vizita toaleta chiar si de 1. Iata cateva indicii care pot ajuta la stabilirea faptului daca o persoana urineaza mai des decat in mod normal. Dopamina este un mediator chimic sau un. Buna ziua am o problema urinez fff des si nu mult putin ce sa fac ce sa cumpar ca nu pot sa merg toata ziua la baie asta e de vreo zile cred ca .

Urinatul des, pe timp de noapte, nu are legatura numai cu prostata. Stati prea mult pe scaun sau in picioare. Nicturia sau urinarea nocturnă este nevoia unei persoane de a se trezi din somn şi.


Mai mult, dacă acest risc este cu - mai mare pentru persoanele. Urinarea frecventa, deasemenea cunoscuta in termeni medicali ca si poliurie, este o afectiune in care simti nevoia de a urina mai des decât de obicei. Citeste articolul motive pentru care urinati des oferit de Farmacia Ta. Mai mult, mersul frecvent la toaleta, in special in timpul noptii, poate fi chiar un semn al. Desi foarte rar, urinarile frecvente pot da de gol si un cancer al vezicii urinare.


Cauza ar putea fi o infecţie urinară, stresul sau, mai rău, o malformaţie a vezicii ori un cancer vezical.

O persoană care merge de 10-de ori pe zi la toaletă ar . Dacă bei mai mult de pahare de apă pe zi, s-ar putea să exagerezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare