marți, 4 octombrie 2016

Dulap in engleza

Traducere pentru 'dulap' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Traducere pentru 'dulap (pentru haine)' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Magic Pocket Dulap Winx clic pentru detalii.

Cronicile din Narnia - carte de colorat clic pentru detalii. Dictionar: traducerea cuvantului Dulap din limba Romana in limba Engleza. Cauta cuvinte şi fraze milioane în toate limbile.


Multe exemple de propoziții traduse ce conțin „dulap birou” – Dicționar englez-român și motor de căutare pentru traduceri în engleză.

Traducere dulap; Dictionar roman englez, peste 60. Iată numele diferitelor mobiliere și produse din casă în engleză. Am și eu nevoie de o compunere în engleza de de rânduri care sa se termine în fraza El era departe , departe in cele din urma. Traducere cuvinte - Dictionar roman englez si englez roman - Dictionare online. Română-engleza Traducere pentru dulap şi traduceri cu titlu de exemplu din documentaţii tehnice.


La= dulap= cos= scaun= restaurant= ospatari= 2. Pentru că nu peste mult timp voi admira Covent Garden la ea acasă, adică o să dau o tură mică prin Londra și pentru că engleza și englezii . Expresia există, cu mici variaţii, în engleză (skeleton in the cupboard sau in the closet). Cardul Naţional de Sănătate sabotat de scheleţii din dulap ai .

Jocuri, cantece si activitati prin care parintii ii pot invata pe copii denumirile obiectelor din casa in limba engleza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare